От 30-ти юни Нептун - планетата на сънищата, духовната любов, илюзиите

...
От 30-ти юни Нептун - планетата на сънищата, духовната любов, илюзиите
Коментари Харесай

Става ни леко и красиво! Започва ретрограден Нептун: ето какво да очаква всяка зодия

От 30-ти юни Нептун - планетата на сънищата, духовната обич, илюзиите и всичко, което размива сън и действителност, се обръща обратно и ще претърпи ретроградно придвижване до 6 декември 2023. 

Нептун е една от висшите планети, които постоянно работят непредсказуемо в съзнанието и материалния свят на индивида. Обикновено  ретроградният интервал на тази планета носи изясненост във всички сфери от рождената ви карта , в които преди ви е било мъчно да виждате ясно.

Нептун е планетата на въображението, сънищата, фантазиите, фантазиите, невидимото, илюзиите, интуицията.  Той е онази мощ, която ни „ оказва помощ “ да се изгубим, с цел да се намерим.

В неговото царство пускаме контрола и се предаваме на вселенския поток, осъзнавайки, че сме капки в океана, част от всичко, огледално отражение на другия.  Там няма разделяне, няма граници и ограничавания. В прочут смисъл няма и обособена персона.

Сложете розовите очила и се пуснете по течението – в последна сметка, какъв брой неприятно може да бъде?  Сега е моментът всеки от нас да реши към кой вид принадлежи. Дали имаме потребност да стъпим на земята по-здраво от всеки път или да оставим контрола и да позволим на подсъзнателните търсения да се появят в живота под формата на хора и събития? Ще разберем единствено, в случай че потърсим път към себе си.       

Ето какво да чака всяка зодия от ретроградния Нептун:
 Какво да чака всяка зодия от ретроградния Нептун  Какво да чака всяка зодия от ретроградния Нептун  Какво да чака всяка зодия от ретроградния Нептун  Какво да чака всяка зодия от ретроградния Нептун
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР